Poate ca fiul pare destul de usor influentabil si v-ati dori sa incerce sa gindeasca si singur. Cred ca ar trebui sa ma gindesc o vreme la asta”; sau “O intrebare excelenta-sint impresionat ca le-ai gindit la asta. Patratele pot fi de orice forma sau dimensiune, cu sageti intre ele, pentru a arata ordinea.

Jocuri Cu Litere Pentru Copii

Este semnul unui spirit activ, deschis, orientat spre rezolvarea problemelor si, ca atare, nu numai ca este esentiala pentru o invatare si cercetare de succes, dar constituie si cheia creativitatii, inovarii si progresului. Nu uitati cuvintele spuse de Mary Kay Ash (fondatoarea companiei Mary Kay Cosmetics Inc, a primit in 1999 distinctia Cea Mai Remarcabila Femeie de Afaceri din Secolul XX): “O persoana obisnuita cu talente, ambitie si educatie medie poate depasi un geniu in societatea noastra, daca acea persoana are scopuri clare si precise”. Acestea sint tipurile de intrebari care v-ar putea prilejui momente foarte distractive discutindu-le cu copilul dumneavoastra. “.

Jucarii On Line

“, “Ma intreb: cite utilizari diferite am putea gasi pentru asta ? Cum incurajati originalitatea si creativitatea: 107 Cum sa devii inovator si inventiv: 121 . in plus, doar pentru ca un copil viseaza mult cu ochii deschisi nu inseamna in mod automat ca el isi construieste o imaginatie creatoare si extraordinara. Subliniati faptul ca exact acest lucru ii face pe oameni sa aiba succes in viata si aratati-i ca sinteti impresionat ca a pornit deja pe acest drum.

in cartea sa fascinanta What’s the Point of School? Copilul dumneavoastra va fi incintat sa descopere ca citirea unui ziar difera de citirea unei carti – foarte putini oameni citesc ziarul de la un capat la altul. Cu putin ajutor, adeseori copiii sint surprinsi de cit de multe idei pot avea.

De exemplu: Imagineaza-ti ca x nu a facut asta, dar a facut in schimb. ) Urmati traseul impreuna – sau convingeti-va copilul sa incerce aceasta activitate cu un prieten si oferiti-le un premiu daca raspund la toate intrebarile. Jocuri Educative Pentru Copii 6 Ani Cum puteti folosi aceasta carte? Exemplul copiilor-. Legatura catre text

Poate fi orice numar de schimbari pina la sfirsitul jocului, atunci cind ambele parti au epuizat toate argumentele si con- traargumentele, iar stapinul ia decizia finala. Care sint partile bune? Spuneti-i copilului despre vocea interioara “cea obraznica” care ii sopteste ginduri negative si pesimiste si incurajati-l sa recunoasca acest lucru si sa aleaga sa asculte vocea increzatoare si optimista. Cea mai buna metoda pentru a-i ajuta pe copii sa gindeasca critic nu este sa le tineti prelegeri despre tehnicile pe care trebuie sa le foloseasca (desi prezentul capitol ar putea lasa aceasta impresie), ci sa le oferiti multe ocazii sa vorbeasca despre tot felul de probleme.

Advertisements