Copiii acumuleaza experienta prin lucrul in grup la scoala primara, desi sint rareori invatati care este valoarea fiecarui rol si care sint diferentele dintre rolurile jucate de fiecare – activitatile se concentreaza mai mult pe dezvoltarea abilitatilor de ascultare si de colaborare. Atunci cind copiii sint implicati in activitati creative, mai ales in cazul in care este nevoie de un anumit grad de colaborare, amintiti-le deseori faptul ca persoanele care gindesc creativ vor folosi ideile celorlalti ca pe niste caramizi de constructie. Gormiti Jocuri incurajati-va copilul sa urmeze pasii de mai jos. Dar asta nu e tot. Intra !

Jocuri Pentru Copii Cu Barbie

La revenirea lor in camera, primul care ghiceste corect una dintre diferente schimba locul cu persoana la care s-a constatat diferenta. Dar trebuie sa fie o si mai mare satisfactie pentru un parinte. Oare acest motiv ne ajuta sa intelegem prin ce difera aceste obiecte de cele din celalalt grup?

Dezvoltati-le spiritul de aventura incurajindu-i sa isi pregateasca un “rucsac de explorator” care sa includa toate lucrurile esentiale de care cred ca vor avea nevoie in calatorie. Care este scopul lui ? Este, de asemenea, produsul unei experiente fascinante de a lucra la o scoala neobisnuit de moderna, unde invatarea unei gindiri independente este cu adevarat inclusa in curricu- lum; o scoala hotarita sa abordeze problema scoasa in evidenta de Sir Ken Robinson, autorul bestsellerului Out of Our Minds, si anume ca “acum avem un curriculum scolar care include zece discipline, dar numai moduri limitate de gindire”.

Advertisements