El lucreaza la ceea ce este cunoscut ca “imunoterapia dezsensibilatoare”, care implica injectarea persoanelor sensibile cu doze din ce in ce mai mari din substantele la care sunt alergice, cu scopul de-a le face mai putin sensibile. Tratamentul Alergiilor “Cercetarile americane sugereaza ca majoritatea cazurilor letale de anafilaxie se intalnesc la copiii care au in familie un caz de astma”, spune ea. Dovezile medicale sugereaza ca aspirarea regulata cu un aspirator eficient ajuta la eliminarea alergenilor din casa dumneavoastra. Click aici

Cauze Astm Bronsic

Reactia la acestea difera de la copil la copil. in ziua de azi tot mai multe scoli au reguli care prevad ingrijirea copiilor care sufera de astma, astfel incat acestia sa-si poata continua educatia tinan- du-se cont de boala lor. Scolile rezolva problema asta in mod diferit in scolile primare, de exemplu, multi copii au nevoie atat de un distantier cat si de un inhalator. Tigarile contin gudron, care este un amestec de chimicale cancerigene, si monoxid de carbon, un gaz otravitor, despre care se stie ca ucide si care se gaseste in fumul de esapament al masinilor si in caloriferele pe baza de gaz care nu mai functioneaza.

in ziua de azi sunt multi copii cu probleme de sanatate. De asemenea ei observa ce factori declanseaza atacurile de astma si pot sa invete sa ii evite pe cei mai puternici (vezi capitolul 3). Uneori este evident ce anume il deranjeaza pe copil, insa puteti fi luat si prin surprindere. Sfatul meu pentru parinti este sa gaseasca un medic intelegator.

Advertisements